Limoncello

Limoncello van Thoob is geboren tijdens de Covid19 crisis. Toen de gehele horeca stil kwam te liggen, is het ondernemersbloed sneller gaan stromen en is de Limoncello van Thoob ontstaan. Een samenbundeling van creativiteit en smaak worden uit de citroenen geperst. Gemaakt van biologische producten, minder alcohol, minder suiker en veel meer smaak. Limoncello van Thoob wordt met groot enthousiasme ontvangen door particulieren, winkeliers en de horeca.

Voor meer informatie Limoncello van Thoob

 
 

Horeca adviseur

Wil jij een horecaonderneming starten? Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap of toe aan vernieuwing? Loopt de samenwerking niet goed of is het menu toe aan een update? Thoob kan je bijstaan en adviseren in deze diverse trajecten. Thoob kan aan de zijlijn adviseren en coachen maar ook als interim manager fungeren. Ook kan hij voor of met jou een nieuwe kaart ontwikkelen. Samen werken aan een succesvolle horecaonderneming; Eigenzinnig, creatief, financieel slim, sterk en bovenal enorm gastvrij.

Bel voor een vrijblijvend oriënterend gesprek

Wijnleverancier

Thoob / Thobias Smit importeert en levert wijnen afkomstig uit diverse Europese landen. De wijnen onderscheiden zich van de grote bulkleveranciers maar zijn toch betaalbaar. De kracht van Thoob blijkt hierbij in het feilloos matchen van het menu en de gerechten met de juiste wijnen. Creatieve wijn-spijs combinaties niet alleen vanuit de theorie, maar vanuit jarenlange ervaring als kok, vinoloog én ondernemer.

Neem contact op en kijk wat Thoob met zijn wijnen kan doen voor jouw onderneming.

 

 
 

Over Thoob / Thobias Smit

Thobias Smit combineert 20 jaar horeca ervaring met het importeren van wijn.
Dit betekent voor jou dat er naast een mooi assortiment aan wijnen wordt meegedacht op creatief, commercieel en culinair niveau. Het aanbod is onderbouwd met een volledige horecacarrière (van afwas tot koken op ster niveau). Bovendien is deze kennistheoretisch onderlegd met BA International Hospitality Management, diverse diploma’s en certificaten op het gebied van wijn, koken, marketing, horecamanagement, menu ontwikkeling en productontwikkeling.
Thoob staat voor synergie, energie, kennis en gedrevenheid met een specialisme op de volgende vlakken; Wijnimport, horeca-advies, menu -en productontwikkeling. Vanuit zijn passie voor koken is Thoob nog steeds te benaderen als freelance kok.

Freelance kok

Koken is een passie van Thoob en dan vooral met elkaar, gepassioneerd, gedreven en met humor. Koken ontspant, activeert de smaakpapillen, stimuleert de creativiteit en geeft een verfrissende blik op de ontwikkelingen in de horeca. Als er tijd is, staat Thoob te popelen om de keuken in te gaan. Door de jaren heen heeft Thoob voor vele opdrachtgevers gewerkt. Denk hierbij aan gerenommeerde restaurants tot ster niveau, maar ook aan cateraars en grand cafés. Naast zijn werk als kok werkt Thoob ook als stressbestendige teamlead, wanneer er tijdens een groot event snel moet worden geschakeld en praktisch worden gedacht.
De tweede pijler is absoluut de experimentele keuken. Thoob heeft veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe smaken, producten en menu’s.

Check bijvoorbeeld het Limoncello project van Thoob